MJK Logo Green

Newport Project 01

Extension and additional storey for parents’ retreat
This family wanted space to spread out and chill in that was removed from the main living area and a large tranquil place for the parents to retreat to. With the kids getting older the clients wanted a recreational space to the front of the house for the teenagers to grow into. The client was both the owner and architect, so he was able to let loose with his design choices. These included spotted gum external feature cladding, blended into Colorbond standing seam. Considering these were additions to an existing more traditional home this house really stood out as a great looking property when completed.
As the client and the architect, the builder needs to be proactive, a good communicator and provide options and solutions in a timely manner to the many challenges that arise during a project. MJK Building were that builder for us, we would not hesitate to recommend them to future clients embarking on a renovation/new build project.

- Paul Smit